Прокуратурата: Валя е отвлечена!

Прокуратурата: Валя е отвлечена! - E-Burgas.com

 Валя-2

Има вероятност 24-годишната Валентина Иванова, която изчезна на 16-ти април, да е отвлечена. От Окръжна прокуратура са образували досъдебн производство срещу неизвестен извършител за това, че „на 16.04.2014 г. в гр. Бургас отвлякъл Валентина Иванова”.

 

От Прокуратурата обясниха още, че на този етап няма да разгласяват друга информация във връзка със случая с изчезналата Валя.

 

Младото момиче изчезна на 16-ти април, а на следващия ден от МВР разпространиха информация, че случаят с изчезналото момиче е изяснен в детайли. По данни на МВР не се касае за умишлено престъпление, вътрешен или външен трафик.

 

В нощта на 15-ти срещу 16-ти април 24-годишното момиче се е качило на такси, което я е оставило в близост до Морското казино в Приморски парк. Първоначалната версия по случая бе, че Валя се е самоубила, като е скочила от Моста. Там бяха намерени нейните дрехи, лични документи и мобилен телефон.

 

Близките на издирваната жена са изразили изричното си несъгласие самоличността и снимките й да се популяризират в медиите. Въпреки това обаче, нейният приятел е разлепил снимки на момичето из Морската градина с молба, ако някой има информация да се обади в МВР.

 

Няколко пъти по Южното Черноморие бяха организирани акции по претърсването на плажовете. Те обаче приключиха без успех. Роднините на изчезналото момиче неведнъж заявяваха, че според тях Валя не е мъртва, а отвлечена.

Коментари

Още от последните новини