Производители на мед и пчелни продукти от цялата страна ще се съберат на фестивал в Поморие

Производители на мед и пчелни продукти от цялата страна ще се съберат на фестивал в Поморие - E-Burgas.com

В дните от 27 юли до 10 август центърът на Поморие ще посреща с наситен меден аромат и богати кехлибарени щандове. Причина за това е шестото издание на фестивала „Мед, Море и Слънце”, което отново ще събере производители на мед и пчелни продукти от цялата страна, съобщиха от пресцентъра на Община Поморие.

Специализираното изложение на централната пешеходна алея ще бъде открито на 27.07.2018 г. /петък/ от 18.00 ч., в пространството срещу храм “Свето Рождество Богородично”, и ще представя пчелната продукция в почти целия й спектър. Всеки посетител ще може да дегустира и закупи продукт с гарантирано качество, директно от производителите на ароматния еликсир.

Своеобразната изложба – базар ще бъде разположена на централната пешеходна алея в Поморие, срещу храм “Свето Рождество Богородично”, всеки ден от 9.30 до 21.30 ч.

Събитието се организира от Община Поморие, под патронажа на кмета Иван Алексиев, със съдействието на „Клуб на пчеларите № 1 в България”, с медийната подкрепа на вестник „Пчела и кошер”, единственото в България Национално сдружение на жените пчелари, Областен пчеларски съюз – Бургас.

Коментари

Още от последните новини