Продават базата на „Черноморец“ в ж.к. „Акациите“ за 25 млн. лв., според експерти реалната им стойност е 120 млн. лв.

Продават базата на „Черноморец“ в ж.к. „Акациите“ за 25 млн. лв., според експерти реалната им стойност е 120 млн. лв.  - E-Burgas.com

Фалитът на Черноморец може да се окаже златна мина за някой. Все още не е ясно каква ще е съдбата на спортния комплекс, който е апортиран в капитала. Неговата оценка е силно занижена, публикува gol.bg.

140 декара, които се намират на 900 метра от идеалния център на Бургас с всички комуникации и инфраструктура, са оценени на 25 милиона лева. Според експерти по недвижими имоти реалната стойност е над 120 милиона лева. Така при една разпродажба някои могат да спечелят много пари - близо 100 милиона.

Продължава разпродаването на имуществото на ПСФК Черноморец, но явно мераклии да купуват няма. Обявен е втори търг за 80 отопляеми седалки Recaro. Те са монтирани на метални стойки и захранени с ел. енергия, обвързвани са в система. Началната им тръжна цена е паднала до 15 840 лева без ДДС. Седалките се намират на стадион "Лазур".

На предходната публична продан цената беше 19 800 лв. без ДДС. Седалките бяха монтирани по настояване на Красимир Балъков, докато беше мениджър в Черноморец. Тогава за тях бяха платени над 30 хиляди лева заедно с прилежащата апаратура и съоръжения. Огледът и подаването на офертите са до 25 август.

 

Коментари

Още от последните новини