Приятелска ръка за Дечо Коешинов! Организират концерт в подкрепа на айтоската баскетболна легенда

Приятелска ръка за Дечо Коешинов! Организират концерт в подкрепа на айтоската баскетболна легенда - E-Burgas.com

„Приятелска ръка за Дечо Коешинов“! Това е надсловътна благотворителния концерт, който организират община Айтос и местното Народно читалище „Васил Левски 1869“, в подкрепа на бившия национал и настоящ треньор по баскетбол, айтозлията Дечо Коешинов.

Коешинов се нуждае спешно от средства за операция в чужбина. От няколко години, изявеният айтоски спортист страда от коварно заболяване, за съжаление здравословното му състояние се е влошило и трябва да се подложи на неврологична животоспасяваща операция в Турция.
По инициатива на кмета Васил Едрев и читалищните дейци и състави, Айтос се готви за благотворителния концерт в подкрепа на Коешинов.

Средства за Дечо можете да дарите още днес - до сряда, 16 ноември, в Центъра за услуги и информация в Община Айтос ще има специална кутия, в която всеки може да внесе своята лепта!

„Разчитаме на всеки един айтозлия! Дечо има нужда от помощта ни“, зоват организаторите

Талантите на Айтос в спорта и културата ще се включат в благотворителната инициатива в подкрепа на големия спортист на родния град!

Концертът ще се състои в залата на Читалището на 16 ноември т.г., от 18.00 часа. Участие ще вземат състави и изпълнители, представители на културни институции, спортни клубове и училища.

Коментари

Още от последните новини