Приморско се представя на туристическо изложение в Полша

Приморско се представя на туристическо изложение в Полша - E-Burgas.com

Изложба“ Приморско – Перлата на Южното Черноморие“ ще представи морската община във Варшава

Община Приморско за първа година ще вземе участие на една от най-значимите Международни туристически борси в Полша - ТТ Warsaw. Престижното изложение ще се проведе от 24 до 26 ноември 2016 година в полската столица. 

Над 500 изложители от 50 страни ще вземат участие в туристическото изложение във Варшава. С атрактивни рекламни материали Приморско ще представи своя потенциал за развитието на туризма пред експерти в сектора от цял свят. Участието на морската община в борсата е предизвикано от големия интерес на полски туристи, които са посетили курортите в Приморско и Китен през изминалия летен сезон.

Съвместно с Туристическа камара Приморско ще се представи и с изложба, която ще бъде подредена в Българското посолство в Полша. Арт паната, които ще покажат красотите на Приморско и Китен, са под наслов „Приморско – Перлата на Южното Черноморие“. Експозицията ще покаже обширните плажни ивици, археологическите и културните забележителности. Последното откритие на Приморско - златното съкровище също ще бъде част от изложбата. В изложбата ще бъдат представени по атрактивен начин и селищата с възможности за развитие на селски туризъм.

 

 

Коментари

Още от последните новини