Приморско и Царево се борят за Годишната награда за морски туризъм

Приморско и Царево се борят за Годишната награда за морски туризъм - E-Burgas.com

Остров "Св. Анастисия" и Фестивалаът на пясъчните фигури също получи номинации в конкурса на Министерството на туризма

Приморско, Царево, Варна и Каварна влизат в сблъсък за първите Годишни награди в туризма. Градовете са номинирани в категория "Община 2016: Морски туризъм". Официалната церемония ще се състои на 19 декември, от 19:00 часа, в зала „Концертна“ на Централния военен клуб. Водещи на събитието са лицата на Българската национална телевизия Георги Любенов и Аделина Радева, а сред гостите на проявата ще бъдат министри, депутати, кметове, представители на бизнеса, туристическите организации, медии и др.   

Бургас също има номинация в лицето на остров "Света Анастасия", който има номинация в категория "Туристическа атракция/обект" и Фестивала на пясъчните скулптури, който ще се бори за приза "Туристическо събитие". 

От 8 декември започна публичното онлайн гласуване на платформата www.tourismawards.bg, което ще определи победителя във всяка категория. То ще приключи в полунощ на 18 срещу 19 декември. Тогава ще са ясни победителите във всяка категория и те ще са определени изцяло от хората. Гласуването през интернет платформата www.tourismawards.bg е ограничено на база IP адреси, като може да се гласува по един път от устройство. Всички подадени повторно гласове от едно устройство се регистрират като недействителни. 

 

Коментари

Още от последните новини