Приказно сватбено изложение очаква всички бъдещи младоженци на 25 и 26 януари в Бургас

 Приказно сватбено изложение очаква всички  бъдещи младоженци на 25 и 26 януари в Бургас - E-Burgas.com

Сцена на Grand Wedding Expo 2020 ще е автентична сватбена локация

Наближават най-топлите празници в годината - тези, които събират заедно семейства, близки, приятели. Много хора избират тези вълшебни зимни тържества за да предложат на човека до себе си да споделят официално живота си в годините напред и да встъпят в тайнството на брака. Към тях - и към всички, които вече са предприели тази решителна стъпка и им предстои сватбено тържество, Гранд Хотел и СПА Приморец отправя покана - да гостуват на морски Бургас и Grand Wedding Expo 2020.

Представете си Морската градина. В самото ѝ начало, до Морска гара, ви очаква Гранд Хотел и СПА Приморец - единственият 5-звезден хотел в града, символ на бургаското гостоприемство от вече 60 години. Той е инициатор, организатор, домакин на Grand Wedding Expo и за втора поредна година ще отвори вратите си за топ специалисти от сватбения бранш, които да преобразят елегантните му пространства в истинско приказно сватбено царство. Добре дошли да го разгледат са всички бъдещи младоженци.

Сватбени агенции, фотографи, ювелири, дизайнери на булчински рокли и официални облекла за най-малките гости, специалисти от различни свързани със сватбата детайли ще ви очакват на 25 и 26 януари 2020 година. Ще ви очаква и екипът на Гранд Хотел и СПА Приморец, който ще се погрижи Grand Wedding Expo 2020 да предложи и надгради изключителните ценност, красота, полезност на първото издание на формата.

Предстои обявяване на пълната програма на Grand Wedding Expo, която ще включва и специални тематични подсъбития. Партньор на сватбеното изложение на Гранд Хотел и СПА Приморец за втора поредна година e DJ Service.  

Коментари

Още от последните новини