При акция на полицията в Несебър: Прибраха пияни и дрогирани шофьори, сред задържаните и сериен авто крадец

При акция на полицията в Несебър: Прибраха пияни и дрогирани шофьори, сред задържаните и сериен авто крадец - E-Burgas.com

За времето от 09.08.т.г. до 16.08.т.г. на територията на Районно управление – Несебър е проведена специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност в малките населени места. Проверени са общо 622 МПС и 873 лица. Съставени са 406 акта, от които : 11 акта за управление на МПС след употреба на алкохол с концентрация над 1,2 промила и наркотични вещества, 10 акта за управление на МПС след употреба на алкохол с концентрация под 1,2 промила, 14 акта за установени неправоспособни водачи на МПС, 11 акта за управление на МПС без сключена застраховка «Гражданска отговорност» и 120 акта за други нарушения на Закона за движение по пътищата. За нарушения на Закона за българските лични документи са съставени 174 акта. Наложените глоби по фиш са 257.

В резултат на полицейските действия на служители от Второ Районно управление – Бургас е задържан криминално проявения И.А., 27 годишен от с. Братово, който признал за взломни  кражби на общо 5 автомобила. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари

Още от последните новини