Президентът на бургаския мото клуб „Hooligans“ МС Пламен Петров-Легендата влиза в листата на СЕК(снимки)

Президентът на бургаския мото клуб „Hooligans“ МС Пламен Петров-Легендата влиза в листата на СЕК(снимки) - E-Burgas.com

Изключително атрактивно представяне направи „Средсна европейска класа“ на поредната личност от листата си с кандидати за общински съветници. Това е президентът на бургаския клуб „Hooligans“ МС Пламен Петров-Легендата, който пристигна, съпроводен от мощен рев на мотори и братята си рокери от клуба. Пламен Петров –Легендата бе представен от зам.-председателя на СЕК Константин Бачийски.

„В листата ни събираме точно такива хора - свободомислещи, независими, които  са силни по дух и характер и упорито отстояват каузите си. Такъв е Пламен Петров- Легендата, такива са рокерите. Той се е изградил като личност покрай успехите си в спорта и философията му е да играе винаги за победа. Както Пламен няма загубена точка в бразилското джиу джицу, така ние рамо до рамо с него ще се стремим да нямаме загубена точка в полза на бургазлии в общинския съвет", обяви Бачийски за избора на поредното силно попълнение в листата на партията.

Пламен Петров – Легендата, президент на мотоклуб „Хулигани" МС, бивш национален състезател по кик -бокс, международен съдия по ММА и единствен българин, без загубена точка в различни турнири по „бразилско джиу джицу" и носител на девет златни медала. Изтъкнатият спортист освен това е и представител на малкия и среден бизнес. Като предприемач той развива фирма с над 120 служители, а производството и е изцяло ориентирано към износ на световния пазар, т. е в работата си е независим от общината.

 „Знаете, че рокерите са изключително организирани, сплотени и обикновено за тях се сещат и ги викат на помощ заедно с футболните агитки, когато има извънредни ситуации. Тогава „лошите" момчета вече не са лоши. За нас мога да кажа, че сме не само аполитични, но дори антиполитични.  Но с Константин Бачийски се познаваме от много години и заедно поддържаме единствения в Бургас клуб по бразилско джиу джицу" ,сподели Петров при представянето си.

Той призна, че е бил изненадан от това колко много е направил в полза на града Константин Бачийски с личните си усилия и средства. Бил е впечатлен от това, че не се отказва докрай да води своите битки в защита на обществения интерес. Това е била една от причините да се присъедини към листата му с кандидати за общинския съвет.

Президентът на мотоклуба посочи като свой приоритет, който ще защитава в най-важния орган на местното самоуправление, облекчаване на условията и по-голяма прозрачност при организирането на процедурите за търгове и обществени поръчки, за да имат шанс за участие в тях повече бургаски фирми.

„Аз създавам работни места, само плащам данъци и осигуровки тук, държавата и общината печелят от мен, но никога не съм кандидатствал за обществени поръчки, защото внасям, преработвам и изнасям за чужбина",  описа естеството на бизнеса си кандидатът за общински съветник. Той не скри гнева си от това, че Бургас в момента е „мъртъв" град, а младите му хора бягат към други градове или държави.

Галерия
Коментари

Още от последните новини