Превръщат "Акве Калиде" в зона за спорт

Превръщат

Туристически комплекс "Акве калиде" предлага на своите посетители нови възможности за релакс и забавление. В комплекса вече са оформени три зони за спорт, съобщават от общината. Напълно безплатно, всички които искат да прекарат приятно свободното си време, могат да практикуват тенис на маса, футбол на малки вратички и бадминтон.

Тази неделя - 21 май "Акве калиде" се превръща в атрактивна зона за спорт. Професионалистите от Детски футболен клуб "Звездичка", Спортен клуб "Бадминтон-Бургас" и Спортен клуб за тенис на маса за ветерани, ще покажат на всички посетители интересни техники, и ще направят атрактивни демонстрации на практикуваните от тях видове спорт. След това малки и големи ще могат да се включат в мини турнири срещу професионалстите, като покажат своите спортни възможност.

Началният час на събитието е 10,30 часа, като последователността на представяне на различните видове спорт зависи от метеорологичните условия, тъй като за практикуването на бадминтон и тенис на маса е от голямо значение силата и посоката на вятъра.

Коментари

Още от последните новини