Престъпление и наказание: Полицията спипа крадци за ден, съдът ги тикна в затвора

Престъпление и наказание: Полицията спипа крадци за ден, съдът ги тикна в затвора  - E-Burgas.com

Мъжът извършил кражбата в рамките на условната си присъда

Една година и пет месеца ефективно лишаване от свобода и три месеца лишаване от свобода с три годишен изпитателен срок постанови състав на Районен съд – Царево спрямо извършителите на грабеж на сумата от 40 лв. и мобилен телефон „Айфон 4”, осъществен на 25 август тоалетната на заведение в Приморско. Вещите са откраднати от 27-годишен мъж от Ябланица.

За по-малко от половин денонощие бе установена самоличността на извършителите на криминалното престъпление, като същите бяха задържани от служителите на Районно управление – Приморско.

Единият от тях – криминално проявен мъж на 31 години от Божурище  е извършил грабежа в рамките на условната си присъда. Заедно с 22-годишния си суъчастник от София, направили пълни самопризнания и предали ограбените вещи.

Отличната работа на полицейските служители и съвместните действия с Районна прокуратура – Царево спомогнаха спрямо двамата задържани да бъде взета мярка „задържане под стража за срок до 48 часа” и в рамките на броени дни да се стигне до присъди, постановени от състав на Царевския районен съд.
 

Коментари

Още от последните новини