Преглед на печата: 200 са нарочени за изгонване от общински жилища

Преглед на печата: 200 са нарочени за изгонване от общински жилища - E-Burgas.com

 pechata

„200 са нарочени за изгонване от общински жилища”, е водещото заглави на „Черноморски фар”. „200 домакинства за нарочени за изгонване от заеманите от тях общински жилища в Бургас, тъй като не са подали задължителната годишна декларация за промяна в статута им съгласно критериите, определени от наредбата за жилищно настаняване. За тях или поне за повечето тях най- вероятно ще бъде направен компромис, защото мнозина от тях са социално слаби. Според новата наредба, приета от Общинския съвет, договорите за наем вече се издават на 5 г., докато до 2009 г. те бяха безсрочни”.

„Ренде от Кабо Верде осъди Черноморец за 50 000 лв.”, четем от спортните страници на „Черноморски фар”. Бивш футболист на „Черноморец- Бургас” осъди клуба за 50 хил. лв. Касае се за Нилтон Кардосо, който е родом от Кабо Верде, но дойде в Бургас с португалски паспорт през лятото на 2009 г. Той беше част от интернационалната селекция на мениджъра по това време Красимир Балъков.

 

Смуглият здравеняк ще се запомни на „Лазур” с противоречивото си поведение. Тих и свит извън терена, той сащиса всички с доставка на роял в квартирата му, чийто габарити бяха толкова внушителни, че се наложи къртене на касите на вратите, за да го вкарат. По време на мачовете обаче дефанзивният халф се преобразяваше в остро ренде, което не прощаваше в единоборствата. Както се казва, кръвта бързо нахлуваше в главата му. Само за един полусезон Кардосо „блесна” с 3 червени картона и логично беше „замразен””.

Жена хвърлила бебето си в пристъп на гняв, четем в регионалното издание "Твоят ден".

Ромка, затрила бебето си в пристъп на гняв, се яви вчера в съда, за да обжалва 6-годишната си присъда. Атанаска Колева от Сливен поиска наказанието й да бъде намалено на половина, а извършеното от нея престъпление, квалифицирано като убийство, извършено в състояние на силно разразнение, да бъде променено на по-леко. Трагедията с няколкомесечната дъщеря на Атанаска се разиграла на 22 август 2013 г. в комплекса за социални услуги, където самотната майка и бебето били настанени.

Същият ден Атанаска се скарала с приятеля си. Тя го заплашила, че ще убие малката им дъщеря, ако ги изостави. Обезумяла, тя грабнала бебето и го метнала през терасата от втория етаж.

„200 са нарочени за изгонване от общински жилища”, е водещото заглави на „Черноморски фар”. „200 домакинства за нарочени за изгонване от заеманите от тях общински жилища в Бургас, тъй като не са подали задължителната годишна декларация за промяна в статута им съгласно критериите, определени от наредбата за жилищно настаняване. За тях или поне за повечето тях най- вероятно ще бъде направен компромис, защото мнозина от тях са социално слаби. Според новата наредба, приета от Общинския съвет, договорите за наем вече се издават на 5 г., докато до 2009 г. те бяха безсрочни”.„Ренде от Кабо Верде осъди Черноморец за 50 000 лв.”, четем от спортните страници на „Черноморски фар”. Бивш футболист на „Черноморец- Бургас” осъди клуба за 50 хил. лв. Касае се за Нилтон Кардосо, който е родом от Кабо Верде, но дойде в Бургас с португалски паспорт през лятото на 2009 г. Той беше част от интернационалната селекция на мениджъра по това време Красимир Балъков.Смуглият здравеняк ще се запомни на „Лазур” с противоречивото си поведение. Тих и свит извън терена, той сащиса всички с доставка на роял в квартирата му, чийто габарити бяха толкова внушителни, че се наложи къртене на касите на вратите, за да го вкарат. По време на мачовете обаче дефанзивният халф се преобразяваше в остро ренде, което не прощаваше в единоборствата. Както се казва, кръвта бързо нахлуваше в главата му. Само за един полусезон Кардосо „блесна” с 3 червени картона и логично беше „замразен””.  
Коментари

Още от последните новини