ПР-експерт и журналист влизат в ролята на водещи в Мисис Бургас 2017

ПР-експерт и журналист влизат в ролята на водещи в Мисис Бургас 2017 - E-Burgas.com

Двама професионалисти в областта на медиите и пиара влизат в ролята на водещи в тазгодишното издание на Мисис Бургас 2017. Това са Красимир Калудов и Велина Савова.

Краси Калудов работи като журналист и PR-практик. Известен е и със своите авторски разкази и пътеписи. Неговата сценична половинка Велина Савова стартира своето професионално развитие в телевизионната журналистика. От 2015 г. е част от екипа на Медийна Група „Бургас Нова" и сайта e-Burgas.com. Успоредно с работата си като новинар, не веднъж Велина е била канена за водещ на различни събития, заради емоцията и харизмата, която излъчва.

Изборът на организаторите за сценичната двойка не е случаен, тъй като конкурсът „Мисис Бургас" е насочен към омъжените дами, умело съчетаващи ангажиментите в дома с тези в работата. Краси и Велина са пример за това как се гради кариера, без да се пренебрегва грижата към семейството.

Гостите на светското събитие, което ще се проведе на 24 март в Гранд Хотел „Приморец",  ще се насладят и на впечатляваща програма.

Гала вечерта ще бъде открита с внушително изпълнение на солистите от балета на Държавна опера-Бургас – Галина Калчева и Милен Петров, под съпровода на Струнно трио „Viva".  

По време на туровете публиката ще се наслади на очарователната хаус-вокалистка Nelita и изпълненията на талантите от студио „Сезони" – Жасмин Аветисян и Калина Енчева. Ще бъдат представени и най-новите модели на часовниците от марката BULBUL WATCHES  от моделите на „Интермоделс".

Конкурсът Мисис Бургас е част от веригата Мисис България. В него се изявяват семейни жени на различна възраст и с различна професионална кариера. Те ще трябва да докажат, че е възможно грижата за дома и семейството да се съчетава с професионалния път, при това с демонстрация за поддържане на красива визия. И тази година една от участничките в конкурса ще има възможност да представлява страната ни на международната надпревара Mrs.Universal.

Светското събитие ще се проведе на 24 март от 19.30 часа. 

 

Коментари

Още от последните новини