Последни сме по онлайн пазаруване в ЕС

Последни сме по онлайн пазаруване в ЕС - E-Burgas.com

Според Евростат страната ни отново е на опашката. Този път става дума за онлайн пазаруването, което в условията на пандемия се засили в цялал Европа. 

40 на сто от българите между 16 и 74 години, миналата година са си купили стока или услуга през интернет, показват данните на Европейската статистическа агенция.

В Нидерландия така пазаруват близо 90 на сто от гражданите. Онлайн покупките са предпочитани от 74 на сто от европейците между 16 и 74 години.

Ето най-предпочитаните неща за пазаруване онлайн - дрехи, обувки, храни, мебели, козметика, книги, електроника, детски играчки, предаде факти.бг.
На този фон все повече предприемчиви българи привличат клиентите си през интернет, вместо да плащат скъпи наеми за физически магазини.

След като започват да произвеждат боя, те се стремят да изградят мрежа от дистрибутори, чрез които да я продават.

„Кризата само помогна да осъзная всъщност колко е полезно и логично да продаваш онлайн. Онлайн може да достигнеш буквално всяка една точка на света с продукт, който правиш тук в България“, обясни Ясен Русев, съосновател на фирмата.

Боята им се нанася върху стената, след което може да пишеш върху стената, използвайки я като дъска. И да я изтриеш също като дъска.

Коментари

Още от последните новини