Пореден джигит застрашава животи в Бургас, опита се да избяга на полицията

Пореден джигит застрашава животи в Бургас, опита се да избяга на полицията - E-Burgas.com

Криминално проявеният мъж бил с изтекла книжка, отказал да бъде тестван за наркотици

27-годишен криминално проявен бургазлия е бил задържан за срок до 24 часа, след като се бе спипан да шофира с изтекла шофьорска книжка. 

Младият мъж е бил задържан сред кратко преследване с полицията по улиците на Бургас. Това станало след в около 4 часа сутринта вчера е бил забелязан да кара с висока скорост в насрещното платно на бул. "Тракия" в к-с "Славейков".Въпреки подадените светлинен и звуков сигнал, автомобилът ускорил скоростта си и се отправил в посока от ул. „Проф. Яким Якимов” - кръговото кръстовище на „Метро” - кв. „Ветрен”.

След кратко преследване автомобилът е спрян на бензиностанция „OMV”, като е установено, че е управляван от 27 годишен криминално проявен бургазлия, с когото се придвижвала и 25 годишна бургазлийка.

Констатирано е, че шофьорската книжка на бургазлията е изтекла. Водачът е изпробван за употреба на алкохол / като дрегера дал отрицателен показател/, но отказал да бъде тестван за употреба на наркотици. Бургазлията е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Коментари

Още от последните новини