Поръчайте календар с недоносени бебета и помогнете да пораснат

Поръчайте календар с недоносени бебета и помогнете да пораснат - E-Burgas.com

Отделението по неонатология на УМБАЛ Бургас вече приема заявки за благотворителния си календар, който традиционно подготвя за трета поредна година. Средствата от календара се използват за обновяване на апаратурата и условията в отделението. Миналата година от продажбата на календара и помощ от дарители бе изградена Семейна стая, в която родители и малките им бебета вече прекарват времето си заедно.

„С този календар вдъхваме вяра и кураж на родителите, защото само заедно можем да постигнем този успех – малките бебета да пораснат здрави и силни деца", съобщи на Световния ден на недоносените деца д-р Стилияна Томова, началник на отделението. И тази година малките пациенти, които вече са големи, не пропуснаха да посетят отделението, за да благодарят на своите спасители – лекарите и акушерките.

Тази година календарът е с по-различен дизайн и снимки. Как ще изглежда - ще бъде изненада. Планиран е по-голям тираж, заради многото запитвания от миналата година. На всички снимки са недоносени бебета, които са родени в УМБАЛ Бургас и отгледани в отделението. Те вече са големи, растат щастливи и се развиват нормално. Цената на календара остава същата – 20 лв.

Можете да поръчате своя календар на тел. 0883 307211 и електронна поща [email protected] - д-р Таня Велева.

Галерия
Коментари

Още от последните новини