Полицията шета втори ден в Бургаско, погна бандити в Средец и Камено (водео)

Полицията шета втори ден в Бургаско, погна бандити в Средец и Камено (водео)  - E-Burgas.com

Близо 50 автомобила и 65 лица, сред които и 14 криминално проявени, са проверени само за час при стартиралата днес специализирана полицейска операция по противодействие на битовата престъпност, обхванала териториите на общините Средец и Камено.

В акцията, провеждана от съвместни екипи от служители от ОДМВР – Бургас и Зонално жандармерийско управление – Бургас, под ръководството и надзор на Окръжната прокуратура в града, отново се включиха служители от Териториална дирекция „НАП” – Бургас. В някои от проверени търговски обекти е констатирано несъответствие на касовата наличност с фискалното устройство, за което са съставени актове.

В хода на операцията се извършват проверки и на водачи на МПС за правоспособност и употреба на алкохол или наркотични вещества. Спираните автомобили се проверяват за превозване на крадени вещи. В с. Равнец, община Камено е спрян товарен автомобил, без регистрационни табели, управляван от криминално проявен мъж. В каросерията на автомобила са превозвани павета, без документ за произход.

Коментари

Още от последните новини