Полицейски екшън с кучета, преследвания и взривове зарадва децата от ОУ "Пейо Яворов" (снимки)

Полицейски екшън с кучета, преследвания и взривове зарадва децата от ОУ

Демонстрационни действия на служителите от "Специализираните полицейски сили" зарадваха днес децата от ОУ "П.К.Яворов" в Бургас. Демонстрациите са по случай професионалния празник на полицейските служители, който е утре.

Днес учениците станаха свидетели на обезвреждане на престъпник от полицейско куче, арестуване на престъпник след полицейско преследване и претърстване на автомобил за наркотици от обучено куче. Всичко това се разигра в двора на училището, като полицейските служители бяха в пълно бойно снаражение и екипировка, като дори използваха пиротихнически средства за по-голяма достоверност. В края на демонстрациите децата имаха възможност да се качат в полицейски автомобил и на полицейски мотор, където да си направят снимка за спомен с пуснати сирени. 

На демонстрация присъстваха началникът на Отдел „Охранителна полиция” ком. Неделчо Рачев, началникът на областната противопожарната служба в Бургас ком. Васил Василев,  началникът на Пето РУП Георги Илиев и говорителят на ОД на МВР в Бургас Цветелина Рандева.  

Галерия
Коментари

Още от последните новини