Подмладяващи и общо укрепващи кислородни терапии предлагат в Окси Клиник-Бургас

Подмладяващи и общо укрепващи кислородни терапии предлагат в Окси Клиник-Бургас - E-Burgas.com
Поредица от процедури проведе в центъра Мисис Бургас 2017 Надя Недялкова Снимка Татяна БАЙКУШЕВА

Подмладяващи и общо укрепващи кислородни терапии предлагат на клиентите си в Окси Клиник-Бургас. Центърът е оборудван с техника от най-ново поколение и там се извършват процедури с кислород под повишено налягане или Хипербарната оксигенация (ХБО). Екипът на Окси Клиник е високо квалифициран и благодарение на натрупания през годините опит, ефективно прилага най-новите методи за релакс чрез терапия с кислород и реализира разнообразни профилактични и лечебни програми.

Неотдавна в Окси Клиник-Бургас поредица от процедури проведе Мисис Бургас 2017 Надя Недялкова. Преминаването през здравословната програма беше част от подготовката на красавицата за участието й в конкурса „Мисис България“ 2017.

Желаещите са проведат терапия в центъра могат да направят това във всеки делничен ден, след предварително записване на тел. + 359 899 22 77 38.

Окси Клиник се намира срещу МОЛ „Галерия“ -  в бл.160,  до вх. „Г“ на бургаския комплекс „Славейков“. Дизайнът на терапевтичната камера, която функционира там обединява няколко интелигентни решения, гарантиращи ергономична ефективност и безопасна структура. Посетителите няма да имат проблем с влизането в камерата, благодарение на правоъгълната врата и на наличното пространство.

В основата на лечението в барокамера е възможността за повишаване на  капацитетa на органите и тъканите и за оптимизиране на процесите в човешкото тяло. Чрез кръвта и лимфата кислородът достига до всички клетки, което нормализира енергийния баланс на тялото, активира и засилва имунитета и възстановителните процеси, подобрява метаболизма и кръвообращението. Хипербарна оксигенация е отлично терапевтично средство за поддържане на организма млад и здрав и за повишаване на собствените му защитни сили. Чрез терапията се подобрява клетъчното дишане и обмяната на веществата, поддържат се високи енергийни нива в организма и се неутрализират свободните радикали. Осезателно се подобрява настроението, концентрацията и устойчивостта на стрес, а кожата се подмладява.

Забележими резултати се получават в рамките на 12-40 процедури.

Хипербарната оксигенация не причинява болка, няма вредни странични действия, а лечебните дози кислород са без риск за пациента. Процедурите в барокамера влияят добре при лечение на трудно зарастващи рани и изгаряния. Използват се успешно при лечение и профилактика на множество заболявания – газова емболия, газ-гангрена, остеомиелит, травматични увреждания,  чернодробна енцефалопатия, сърдечно-съдови заболявания, неврологични заболявания, множествена склероза, отравяния с медикаменти и храни, пост-инсултни състояния, спортни травми, некротични инфекции на меките тъкани, лаймска болест, внезапна глухота, язви на стомаха и дванадесетопръстника, гастрити, колити, анемия и остри кръвозагуби, церебрална парализа, изгаряния, трудно зарастващи рани, диабет и диабетно стъпало, след отравяне с въглероден окис, цианиди, барбитурати, алкохол и наркотици, при лечение на декомпресионна болест и други тежки състояния.

С много силен положителен ефект при деца с аутизъм, хиперактивност, забавяне в развитието, аграматичен говор, забавяне в речевото развитие, синдром на Даун.

ХБО повлиява много добре на спортисти във фазата на възстановяване, като подобрява физическото състояние и допринася за по-голяма издръжливост при натоварване.

 

Коментари

Още от последните новини