Подмладяване на кожата с филъри се прилага успешно в Прайм Клиник Бургас

Подмладяване на кожата с филъри се прилага успешно в Прайм Клиник Бургас - E-Burgas.com

С напредването на възрастта се получава изтъняване на дермата /слоят кожа под епидермиса, който се състои от съединителна тъкан /. Намалява производството на редица извънклетъчни компоненти от фибробластите / междуклетъчното вещество, от което е изградено съединителната тъкан/. С годините кожата постепенно се отпуска и губи еластичността си. Всички тези състояния могат да се компенсират чрез поставянето на филъри с хиалуронова киселина, мезофилъри и чрез извършване на мезотерапии в Медицински център Прайм Клиник в Бургас.

Филърите с хиалуронова киселина са естетсвено извлечени или синтетични. Те се използват за да бъдат заглаждани повърхностни и дълбоки бръчки, за корекция на околоочния контур, за извършване на лифтинг на клепачите, за оформяне на скулите, брадичката и контура на лицето, за попълване на различни белези. Прилагат се още и за да се придаде обем и форма на устните.

Процедурата е бърза, безопасна и безболезнена, а резултатите се виждат незабавно.

След извършване на процедурата е възможна е поява на зачервявания, отток или леки синини в обработените зони, но те изчезват за три-четири дни.

Предимство на метода е факта, че за прилагането му не се изисква предварителна подготовка, няма сезонни ограничения и може да се извършва по всяко време на годината.

Средната продължителност на ефекта е шест-дванадесет месеца.

Телефон за връзка 0887 105 004.

 

Коментари

Още от последните новини