Почерпен бургазлия и бясната му половинка в див екшън за паркомясто

Почерпен бургазлия и бясната му половинка в див екшън за паркомясто - E-Burgas.com

Двамата налетяли и на полицаи

Пияна двойка вдигна цял блок заради паркомясто. Лудият скандал се разиграл на 22 октомври в бургаския комплекс Изгрев. Напрежението ескалирало мало след 1 часа , когата почерпеният бургазлия и неговата приятелка потърсили сметка от съседи затова, че заели мястото им на паркинга пред блока. Препирните прераснали в открита агресия.

 Пияната двойка започнала да крещи и да псува във входа и да рита по вратата на 29-годишния си съсед с ритници. Тогава съседите решили да извикат полиция. Когато пристигнал полицейски патрул, буйният бургазлия отказал да се подчини на разпорежданията. Той започнал да блъска единият от униформените, последвало сборичкване, при което радиостанцията на униформения се разкопчала.

Пияната му приятелка я грабнала и я хвърлила и двойката отново започнали да се саморазправят с комшията. Докато полицаите се опитвали да спрат мъжа, върху тях в гръб сe псувайки се нахвърлила неговата изгора.

Полицаите били принудени да  приложат силови методи, за да неутрализират пияните бургазии. След като им щракнали белезниците, ги отвели в ареста на Пето РУП. По случая е образувано досъдебно производство за хулиганство.

 

Коментари

Още от последните новини