Платена жрица измами бургаски мачовци и духна за Плевен

Платена жрица измами бургаски мачовци и духна за Плевен - E-Burgas.com
Alo.bg

Който дръзнел да си иска парите обратно срещал сутеньор в коридора

Поредната жрица на любовта оплита в схемите си наивни бургазлии и им взима парите без да получат сексуална наслада, жалват се местните любители на платените ласки в интернет пространството.

Въпросното момиче било на 20 години и по обявата и в alo.bg предлагала платени услуги (класически секс и френска любов) на собствен терен в центъра на града. Според жертва на схемата й проститутката първо взимала парите (80 лв. за час/стандартна тарифа), но после започвала да мрънка и да гони клиента си, като дори говорела по телефона ако се стигне изобщо до секс. „Ако си искате парите, имате среща с мъж в другата стая”, оплаква се в интернет форум бургазлия. Вероятно въпросният е нейн приятел и сутеньор, който я пази докато е с клиенти.

От обявата става ясно, че момичето е гастрольорка, тъй като в момента продава тялото си в Плевен, но често била засичана в обявите в Бургас. Опитните любители на платения секс препоръчват да се внимава с този вид услуга, тъй като повечето момичета не заслужавали парите, които искат и имали лошо отношение. Те съветват да се четат мнения за всяка посетена жрица, както и да споделят такива в специализирани форуми.

Коментари

Още от последните новини