Пламен П. Попов: Много е “романтично” да слушаш за провали. Докато не осъзнаеш, че този, който ти ги разказва ги е преживял преди това

Пламен П. Попов: Много е “романтично” да слушаш за провали. Докато не осъзнаеш, че този, който ти ги разказва ги е преживял преди това - E-Burgas.com

Авторът на „Предприемачът” се връща в родния си град Бургас, след седем годишно отсъствие, за да сподели опита  натрупал, като предприемач, лектор и създател на националната информационно-образователна кампания „Аз събуждам България“.

Философията на успеха, практически съвети и упражнения за събуждане на предприемаческия дух, ще разкрие автора в представянето на първата си книга в 11 града в цялата страна.

Среща с публиката, Пламен П. Попов, ще осъществи в родния си град Бургас  на 24-и април, вторник от 19.30 часа, в Бургаски свободен университет, зала 208, бул. „Сан Стефано” 62.

Пламен е роден в черноморския град през 1982 година. Личният му житейски път го води през редица изпитания, които го изправят пред категоричното решение да се реализира като успешен предприемач. Авторът губи баща си на 11 години, на 15 попада в клопката на наркотиците, а на 25 сключва първата си сделка за един милион. В „Предприемачът” той описва детайлно опита си, като едновременно с това дава ценни напътствия и формули за успех. Авторът изповядва убеждението, че всеки може да се превърне в предприемач, като управлява живота и бизнеса си прецизно, определяйки целите си и фокусирайки се върху тях с отдаденост, страст, постоянство, дисциплина и упоритост. Тясната му специалност е изграждане на бизнес с нулев стартов ресурс, чрез привличане на партньори.

Попов разказва за провалите и фалитите, свои и на свои партньори и клиенти, искрено и честно. Прави го, защото върху тях той изгражда успешния си бизнес, мащабната кампания „Аз събуждам България”, Университет за личностно развитие и предприемачество и поредица от бизнес обучения и курсове за личностно развитие.

Книгата изобилства от примери за провалени животи на неуверени хора, с които Попов работи, за да ги превърне в  успешни модели за подражание. Такава е историята на Ник Чакъров, който преминава през поредица от обучения и консултации с Пламен и бизнес партньора му Ясар Маркос. Вследствие на това, от момче, което губи работата си, дългогодишната си приятелка и дома си, Ник се превръща в един от най-успешните онлайн предприемачи в България за своята сфера. Всичко това се случва благодарение на две основни неща, описани детайлно в книгата „Предприемачът”, информацията, която получаваме и начинът, по който я използваме.

Гостите на представянето в зала 208 на Бургаския свободен университет ще разговорят с автора, ще имат възможност да получат автограф и лично послание от него. В програмата е включен и специален уъркшоп на тема „Ефективната комуникация”, воден от самия автор и колегата му Ясар Маркос - международен обучител по личностно развитие. „Защо ефективната комуникация е в основата на всяко човешко постижение?” и „Как тя може да промени живота ни?” - са само част от въпросите, на които Пламен П. Попов ще отговори. В този уъркшоп участниците ще усвоят основните принципи и инструменти, с които могат да приложат ефективната комуникация в живота си, за да постигат по-добри резултати, както в личен, така и в професионален план.

Всеки посетител, който закупи „Предприемачът“ ще получи и специален подарък – всички 12 онлайн обучения от „Университет за личностно развитие и предприемачество“ – 2017-а.

Галерия
Коментари

Още от последните новини