Никулден под въпрос: Питат бургазлии какъв да бъде празникът в условията на пандемия

Никулден под въпрос: Питат бургазлии какъв да бъде празникът в условията на пандемия  - E-Burgas.com

Община Бургас публикува анкета, умува кои събития да бъдат присъствени и кои онлайн

Община Бургас публикува анкета, в която да събере мненията на бургазлии относно предстоящия празник Никулден, който тази година ще се проведе условията на пандемията от Covid-19.

"Предстои ни един много различен Никулден. Такъв, какъвто историята на Бургас не познава. Свикнали сме на този ден да празнуваме заедно, да изживяваме емоцията на празника с многобройни градски събития и многохилядното участие на бургазлии и хората, които обичат Бургас. 

По това време на годината винаги е започвала ускорената подготовка за нашия, бургаския Никулден. Ще я стартираме и сега въпреки особената ситуация. 

Градът ни винаги е празнувал и сега заедно трябва да вземем решение как да отбележим Никулден тази година. Всяка идея е полезна и ценна! " обърна се към бургазлии кметът Димитър Николов.

В анкетата се пита какви са любимите събития на бургазлии от празника и кои от тях трябва да се проведат присъствено или изцяло онлайн. Под въпрос е най-вече концертът на площад "Тройката", когато по традиция е и тържественото палене на коледната елха в Бургас. 

 

Коментари

Още от последните новини