Пиратско нашествие ще има на Острова

Пиратско нашествие ще има на Острова - E-Burgas.com
Остров Света Анастасия

Пирати ще превземат остров Света Анастасия всяка сряда от 31 май. "Набезите" обаче, няма да бъдат от прословутите Карибски или Индонезийски морски разбойници от XVIII в., а любимите летни пиратски игри на бургаските малчугани. Инициативата се организира съвместно от Общината и Държавен куклен театър-Бургас.

На Острова ще ги посрещне страшилището на всички морета и океани - Капитан Ред и неговият първи помощник. Те ще изпробват уменията на малките ентусиасти в разчитането на карти, разшифроването на кодирани съобщения, търсенето на скрити знаци и плаването в опасното пиратско море.

През цялото лято приключението ще е всяка сряда, с начален час 17:00 часа, с отплаване от "Магазия 1" с кораб "Анастасия". По случай Деня на детето пиратските игри ще се проведат извънредно и на 1 юни от 10:00 часа.

Цената за участие в играта е 6 лева на дете. Пътуването с кораб "Анастасия" е безплатно за деца до 7 години. Деца над 7 години пътуват с билет от 6 лева. Родител или придружител на детето пътува на преференциални цени.

Коментари

Още от последните новини