Перата организира протест в Бургас, София и Велико Търново

Перата организира протест в Бургас, София и Велико Търново  - E-Burgas.com

Исканията: Войниците да пазят границата с цената на живота си, всички джамии да бъдат обискирани, а всички бежански лагери затворени

Протест срещу нелегалните имигранти ще се проведе утре в  Бургас, София и Велико Търново. Това съобщи Петър Низамов - Перата, който е организатор на протестите. 

Те ще се проведат както следва: 20:00 ч. - София - Храм "Св.Неделя" за шествие до Лъвов мост;  Бургас- 19:00 ч. - пл."Тройката"  и Велико Търново - 20:00 ч. - площад "Майка България"  20ч.

Ето какви са и исканията на организаторите: 

1. Искаме да бъдат незабавно затворени границите ни за мигранти. Да бъде изградена стена по примера на Македония . В предвид наплива на хиляди нашественици да бъде изпратена армията с тежки машини да охранява границата ,а на войниците да бъде заповядано да бранят границата с цената на живота си. Както и да бъдат направени законови гаранции , които да защитават граничарите, които съвестно са опазили границата ни. Да не бъдат разследвани и съдени !


2. Да бъдат обискирани всички джамии, ЗАЩОТО Е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА , ЧЕ СА СКЛАДОВЕ ЗА ОРЪЖИЯ И ПРИ СИГНАЛ МОГАТ ДА ВЪОРЪЖАТ ИСЛЯМСКИТЕ ЕКСТРЕМИСТИ, НАВЛЕЗЛИ СКОРО В РОДИНАТА НИ КАТО "БЕЖАНЦИ" = МИГРАНТИ !!!

3. ДА се внесат поправки в закона по посока увеличаване на предвидените по НК наказания за прекарване на лица през границата , включително и наказанията за незаконно преминаване на държавната граница за самите прекарани лица така, че теоретично да е невъзможно дори да постановяват условни осъждания, които сега се налагат на 99% от каналджиите. Наложително поради повишената в десетки пъти обществена опасност на деянието през последните години поради масовостта на явлението. 

4. Искаме да бъде разпределени полицейските сили в страната според концентрацията на тежки престъпления . В този ред намисли да се създадат нови полицейски управления в малки населени места със завишени нива на битовата(циганската) престъпност. Да бъдат защитени нашите възрастни сънародници по селата. Нашите майки и бащи, баби и дядовци, а не хрантутниците в Парламента. 

5. Да бъдат преразгледани всички документи и производства по издаване на документи за право на убежище или пребиваване от 2012г. до сега. За тези ,на които са дадени неоснователно убежище или право на пребиваване - 95% от случаите, да бъдат експулсирани или депортирани НЕЗАБАВНО в страната им по произход или в страната през , която са навлезли в България. Всички длъжностни лица виновни за издаване на невалидните или недействителни документи - съдени и осъдени на ефективен затвор.

6. Да бъдат закрити всички Бежански/ мигрантски центрове и да бъдат изнесени само тези, за които е невъзможна депортация - в граничната ивица - в лагери от закрит тип, поне на 15 км от първото населено място, с тапа за мобилна комуникация и под надзирателство на специална охрана включваща и представители на доброволци по места. 

7. Република България да наложи едностранно вето върху изпълнението на поетите задължения на страната по Дъблинския регламент. Правен акт, по силата на който страните в западна Европа са ни върнали над 50 000 нелегални мигранти, като първа държава членка на ЕС , където са регистрирани мигрантите. Това се случва често, когато те извършат престъпление в западна Европа! 


 

Коментари

Още от последните новини