Първите финалисти от Мини шампионска лига вече са ясни

Първите финалисти от Мини шампионска лига вече са ясни - E-Burgas.com

Звездичките от ОДЗ „Иглика” и ЦДГ „Ален Мак”са  първите финалисти от Мини шампионска лига за детските градини

Благотворително на „Звездичка Арена” се продаваха сувенири и тениски  с логото на Детската футболна академия

Уикендът донесе много позитивни емоции на всички, дошли на „Звездичка Арена”.  В  неделя се проведе Мини шампионска лига за детските градини в Бургас. Спортен хъс , футболно майсторство и желание за победа демонстрираха най-малките  „звездички” от 4 до 6 години.  Вече са ясни първите финалисти. Това са децата от ЦДГ„Ален Мак”-Сарафово и ОДЗ  „Иглика”.  Малките футболисти, които се подготвят по програма на ДФК „Звездичка” получиха много награди, грамоти, както и удоволствието да играят на терен на европейско ниво.

И този уикенд, както и през миналата  неделя, „Звездичка” подаде ръка на момиче в нужда.  Бяха събрани пари за 24 годишната Женя, която страда от атрофия на мускулите. Момчето се нуждае от средства за рехабилитация.  Сумата от продадените сувенири и фланелки с логото на клуба отиват за лечението на Жени. 

Докато течеше Мини шампионска лига за детските градини, всички селекции на „Звездичка” постигнаха победи  на срещите и имат само един равен мач.

През следващата събота и неделя (21. 05 и 22.05) предстоят  още три кръга от Мини шампионска лига за детските градини, а в  неделя ще е финалният кръг.

Ръководството на ДФК „Звездичка” кани всички, които обичат футбола  позитивните емоции и спорта  да се присъединят към невероятното изживяване, за да да видят как малките звездички стават големи звезди.

Коментари

Още от последните новини