Първата „Мис Бургас“ излиза отново на сцената заради „Мистър Бургас“

Първата „Мис Бургас“ излиза отново на сцената заради „Мистър Бургас“ - E-Burgas.com

Паметното събитие ще бъде на най-подходящото място в най-подходящото време – петък вечер в „Dock 5“

Първото издание на конкурсът „Мистър Бургас“ ще бъде водено от първата „Мис Бургас“ – Анелия Дулева, която бе коронована с престижната титла през 2010 година и символиката никак не е случайна. Това разкриват организаторите на дългоочакваното събитие, което ще отбележи дебют в морския град на 22 ноември, а мястото също е ясно - култовият бургаски клуб „Dock 5“.

Освен, че е кралица на красотата Анелия е и едно от най-безпощадните журналистически остриета и със сигурност ораторските й умения ще повдигнат градуса на настроението в паметната петъчна вечер, когато ще бъде избран първият „Мистър Бургас“.

Програмата на събитието също е не по-малко любопитна, но организаторите от INTER MODELS - BURGAS засега я пазят в тайна. Кастингът на конкурса тече още от началото на годината и желаещите да бъдат първите удостоени с титлата „Мистър Бургас“ дават сериозна заявка за силна конкуренция.  

Лице на „Мистър Бургас“ е носителят на един от най-престижните призове в света на модата „Мистър Планет“ – Калоян Буров.

Припомняме, че кастингът продължава до края на месец октомври и всеки желаещ да се запише може да го направи като изпрати снимки, информация за себе си и контакт за обратна връзка на официалната фейсбук страница на „Мистър Бургас“.

Галерия
Коментари

Още от последните новини