Пак блокираха търга за ТОЛ системата

Пак блокираха търга за ТОЛ системата  - E-Burgas.com

Трета жалба в антимонополния регулатор блокира търга за ТОЛ системата, показва справка в регистъра на Комисията за защита на конкуренцията (КЗК).

Този път жалба срещу обществената поръчка за изработването на ТОЛ системата е подала фирмата „Пропърти Стан“ ЕООД. Предишните две жалби са на строителната компания „Мархинженеринг“ ЕООД, като първата беше отхвърлена от КЗК и ВАС. По втората жалба КЗК още не е образувала производство.

„Пропърти Стан“ е регистрирана с предмет на дейност вътрешно- и външнотърговска дейност, импорт, експорт, търговско представителство, посредничество, превозна, хотелиерска, туристическа, туроператорска, рекламна, информационна дейност, проектиране, инженерингова дейност и т.н.

Фирмата е със съвет на директорите в състав Станислав Велиянов Захариев и Камелия Георгиева Таскова, като двамата са в съвета на директорите на още едно дружество „Трейд Стан“ АД.

След като първата жалба на „Мархинженеринг“ беше отхвърлена, Агенцията „Пътна инфраструктура“ удължи срока за подаване на документи в търга до 11 август. Сега обаче времето за приключване на процедурата ще се отложи с още няколко месеца за към края на годината.

dnes.bg

Коментари

Още от последните новини