Отворено писмо в ГЕРБ срещу Цветанов и Фидосова

Отворено писмо в ГЕРБ срещу Цветанов и Фидосова - E-Burgas.com
[caption id="attachment_52049" align="aligncenter" width="620"]снимка: dariknews.bg снимка: dariknews.bg[/caption] Борисов трябва да отстрани Цветан Цветанов и Искра Фидосова от парламентарната група, иначе партията ще изчезне. Цветанов е главният виновник за изолацията на ГЕРБ. За това се обявиха в неделя двама от учредителите на ГЕРБ - Иван Петров, бивш депутат от Хасково, и Павел Димитров – бивш областен координатор на ГЕРБ във Варна, пише mediapool. Те са имали среща в петък вечер, на която са подготвили и отворено писмо, с което искали да поставят нещата в ГЕРБ на "по-прозрачна основа". Част от исканията им са били обсъдени с Борисов на две срещи преди седмица. "Това не е първата ни сбирка. И на предишната такава присъстваха представители на всички областни структури на партията, настоящи и бивши членове на Изпълнителната комисия, депутати, областни координатори и министри. Това, което правим, не е скрито, коментирано е с Борисов", каза Иван Петров пред Нова телевизия. "Основните искания са насочени към това той да отстрани от ръководството на партията и парламентарната група Цветанов, Фидосова и организационния секретар Цветомир Паунов. Ние считаме, че техните действия са довели до неприятното за нас състояние на партията", каза Павел Димитров. Димитров и Петров упрекнаха лидера на партията Бойко Борисов, че не е уважил поканите им за общи срещи, а вместо това ги е привиквал в централата един по един. "Борисов каза, че е допуснал грешка, че е оставил Цветанов и Фидосова да управляват. Каза, че ще има разговори за това. Обеща да дойде във Варна, но не дойде", каза Павел Димитров.
Коментари

Още от последните новини