Отново медали за състезателите на Клуб по спортни танци „Блясък“ в Поморие

Отново медали за състезателите на Клуб по спортни танци „Блясък“ в Поморие - E-Burgas.com

В Сливен се проведоха три турнира по спортни танци от Държавния спортен календар, с организатори Българска федерация по спортни танци, Община Сливен и КСТ „Туида“.

В Държавното лично отборно първенство в клас 13С Клуб по спортни танци „Блясък“ – гр. Поморие бе представен от танцовите двойки    Мария Георгиева и Атанас Маринов, които се класираха на трето място и бяха наградени с бронзовите медали, а Мария и Николай Димитрови се класираха на четвърто място. Петър Тодоров и Лора Туджарова  състезатели на КСТ „Блясък“ и КСТ „Нефтохимик-78“ взеха златните медали в клас 9Е.

В битката за Купа „Туида“ Петър и Лора се качиха два пъти на най-високото стъпало на почетната стълбичка и се окичиха със златни медала, при Деца I в стандартните и латиноамериканските танци.

В турнира за Купа България КСТ „Блясък“ с треньор Веселин Тодоров участва с две танцови двойки. Двойката Мария Георгиева и Атанас Маринов се класираха на финал при стандартните танци, а съотборниците им Мария и Николай Димитрови достигнаха до финала при латиноамериканските танци.

В сутрешната програма се проведе и турнир „Изгряващи звезди“, в който Рая Райкова и Станислав Караиванов спечелиха златните медали във възрастова група до 9 години при латиноамериканските и стандартните танци и второ място във възрастовата група до 11 години.

Пожелаваме успех на децата в предстоящото Държавно първенство, което ще се проведе на 3 ноември 2018 г., в гр. Панагюрище.

Коментари

Още от последните новини