Откриват "Имоти Експо Бургас" утре във Флората

Откриват

Форумът "Имоти Експо Бургас" ще се проведе на 14-15 юли в експо център "Флора". За четвърта поредна година регионалната структура на Национално Сдружение Недвижими Имоти събира под един покрив водещи фирми в областта на недвижимите имоти, строителството, банки и други съпътстващи дейности. Традиционно изложението се посещава от стотици жители и гости на Бургас и региона.

Участниците, които градят заедно професионалния пазар в България, ще Ви информират за настоящото му състояние, както и за възможностите за кредитиране при покупка на недвижим имот.

Посетете "Имоти Експо Бургас", за да получите най-точна представа за пазара на недвижими имоти и тенденциите в неговото развитие! Не пропускайте тази възможност, ако в близките ви планове присъства идеята за покупка или продажба на имот. Специализираните съвети и консултации директно от професионалистите от НСНИ биха ви помогнали да вземете най-правилното решение.

"Имоти Експо Бургас" се организира със съдействието на Община Бургас и Бургаска търговско-промишлена палата. Генерален спонсор на събитието е Societe Generale Експресбанк, като традиционни партньори в бранша.

Вход свободен!

Коментари

Още от последните новини