От утре пускат билетите за "Джаз Бургас"

От утре пускат билетите за

На 1 юни, петък, пускат в продажба билетите за "Джаз в Бургас". Търсете ги в касата на експо център "Флора", лятната каса до Часовника, в мрежата на Eventim и Grabo.

Както обявихме по-рано, първите три дни на джаз фестивала /12, 13 и 14 юли/ тази година ще зарадват почитателите на стилната музика с изпълнения на проектите: "So nice ...south jazz", "Golden project ", "Zootcase", "Jazz fusion trio PLAYIS ", "Lilly Ilieva & "The Minimum Quartet", "Джазта-праста трио" и "Хилда Казасян квинтет".

Втората порция джаз очаквайте през август, когато на 03.08 /петък/ на откритата сцена в експо център "Флора" ще изгреят зашеметяващият квинтет "Фънкалеро" и проектът с американско участие "Two Cities One World".

Кулминационен завършек на "Джаз в Бургас 2018" ще поставят музикантите от "Стик", Теодосий Спасов и Людмил Крумов Дуо, а за доброто настроение до малките часове на всяка една от фестивалните вечери ще допринася фестивален джемсешън.

* Информация за фестивала, музикалните проекти и пълна програма на събитието, следете тук: https://www.facebook.com/events/1873721836261295/?active_tab=discussion

"Джаз в Бургас" се осъществява с любезната подкрепа на Фондация "Америка за България", чрез Програмата "ИЗКУСТВО В ДВИЖЕНИЕ", администрирана от Фондация "Арт Офис", банка ДСК, Арт ателие, All the Jazz. За поредна година фестивалът ще бъде домакин на най-добрите български музиканти в този стил, както и на световно доказани техни колеги от Холандия, Германия и САЩ.

Билети - ценови категории:

- за ден - 15.00 лв.

- за два дни - 25.00 лв.

- за три дни - 30.00 лв.

- за четири дни - 40.00 лв.

- за пет дни - 45.00 лв.

ПРОГРАМА АВГУСТ

3 август /петък/ от 20:00ч.

1/ "Фънкалеро"

Димитър Льолев - саксофон

Мирослав Иванов - китара

Васил Спасов - пиано

Радослав Славчев - бас

Георги Марков - ударни

2/ "Two Cities One World"

Ана Катур- вокал

Джаред Катур - китара (САЩ ) 

Пол Бракенс - бас ( САЩ )

 Матей Христосков - барабани

 ФЕСТИВАЛЕН  ДЖЕМСЕШЪН

4 август /събота/от 20:00ч.

1/ " СТИК"

Владимир Кърпаров - саксофон

Мирослав Турийски - пиано

Михаил Иванов - контрабас

Димитър Семов - ударни

2/ Теодосий Спасов &  Людмил Крумов дуо

Теодосий Спасов - кавал

Людмил Крумов - китара

ФЕСТИВАЛЕН  ДЖЕМСЕШЪН

Коментари

Още от последните новини