Още подаръци от аптеки „Фаркол“, вижте кога 

Още подаръци от аптеки „Фаркол“, вижте кога  - E-Burgas.com

Рожденикът - аптеки „Фаркол“ продължава да изненадва с подаръци  своите клиенти. Най-голямата бургаска аптечна верига вече е на 25 години, но вместо да приема, дава подаръци. Това става в специални „Часове на изненадите“. Подаръците се получават  веднага на каса при покупка на минимална стойност 25 лева по свободна продажба във времето от 17 до 20 часа. Тези  „Часове на изненадите“ важат от днес – 7 ноември и продължават до 12 ноември във всички градски аптеки на веригата.  

По повод своята 25-годишнина аптечната верига обяви и нова своя кауза в подкрепа на децата на Бургас. В края на месеца едно училище, една детска градина и един спортен клуб ще спечелят по 1000 лева в инициативата „Заедно сме полезни повече“.

Всеки желаещ да подкрепи каузата може да го направи с покупка на минимална стойност 25 лв., пускайки касовия бон с името на любимото си учебно заведение или спортен клуб в една от трите кутии в аптеките до 24 ноември. Победителите ще бъдат определени на лотариен принцип на 29 ноември. Инвестирайки спонсорството от по 1000 лева в подобряване на материалната база и учебния процес организаторите се надяват подрастващите да учат и спортуват в още по-добри условия. 

Повече за кампанията може да научите на www.farkol.bg, а адресите на аптеките, където може да получите своите подаръци и да подкрепите децата на Бургас са: 

 Аптека „Бургас“ 
бул. Христо Ботев №1 /до светофара/

Аптека „Здраве“
ул. Св. св. Кирил и Методий №3

Аптека „Фаркол Демокрация“ 
ж.к. Братя Миладинови, бул. Демокрация, бл. 117, вх. 11 /блок Народен юмрук/

Аптека „Славейков“ 
ж. к. Славейков , бл. 146, вх.А /срещу поликлиниката, под магазина за риба/

Аптека „ДКЦ 1“ 
бул. Стефан Стамболов №73 /в МБАЛ-Бургас/  

Аптека „Трапезица“ 
ж. к. Братя Миладинови , ул. Шар планина №23 /срещу магазин „Болеро“/

Коментари

Още от последните новини