Оперираха 5-годишното дете паднало в мола

Оперираха 5-годишното дете паднало в мола - E-Burgas.com

Оперирано е 5-годишното момченце, което падна от втория етаж на търговски център в Бургас. То счупи стъклен парапет след игра с електрически скейтборд. Няма опасност за живота му.

5-годишният Станислав се качил на нает от родителите му ховърборд от пункт на втория етаж в търговския център. Момченцето се засилило и с голяма скорост се ударило в стъкления парапет, който не издържал на удара и детето полетяло към първия етаж, съобщава Нова.

Час след инцидента от счупения стъклен парапет нямаше и следа.

След трагедията, днес пунктът за отдаване на атракциона под наем не работи, въпреки че на работното време пише "без почивен ден".

Родители са притеснени от станалото хит сред децата забавление. От охраната на търговския център пък са категорични, че не е техен ангажимент да проверяват сигурността на парапетите.

"24 часа" научи, че пострадалото дете е син на участник в "Сървайвър". Марчо Марков е и един от разследваните за стрелбата по Митьо Очите в Слънчев бряг на 8 юни т.г. Според прокуратурата мъжът е част от организирана престъпна група с лидер пазарджиклията Божидар Кузманов-Кравата.

Марков се укриваше в продължение на няколко месеца след стрелбата, но се предаде сам в Областната дирекция на МВР-Бургас. Специализираният съд не му наложи мярка за неотклонение поради липса на доказателства и от тогава той е на свобода.

В събота вечер семейството му отскочило до Бургас на разходка и посетило един от моловете.

Коментари

Още от последните новини