Онкото в Бургас се разширява с нова сграда за над 2,7 млн. лв.

Онкото в Бургас се разширява с нова сграда за над 2,7 млн. лв.  - E-Burgas.com

В нея ще бъде разположен позитронно емисионен томограф за брахитерапия

Комплексен онкологичен център-Бургас се разширява с нова триетажна сграда за близо 2,7 млн. лв. с ДДС. В сградния фонд ще бъде разположен позитронно емисионен томограф за брахитерапия. Това става ясно от обществена поръчка с две обособени позиции, обявена от КОЦ-Бургас.

Първата обособена позоция предвижда в обособения терен на площ от 847 кв/м да се разположи сграда на три нива за медицинско обслужващи дейности. За сградата има одобрени инвестиционни проекти и издадено разрешение за строеж. Теренът,предвиден за застрояване има денивелация,поради което се налага израждането на подпорна стена, която трябва да се оформи като ажурна ограда. Тази особена позиция поглъща почти цялата стойност на поръчката с цена малко над 2,6 млн. лв. с ДДС. Срокът за изпълнение не трябва да бъде по-дълъг от 270 календарни дни. 

Втората обособена позиция е за изграждане на водопровод за нуждите на новата сграда. Той ще бъде свързан със съществуващият такъв на ул. "Оборище", като новопроектираният участък е с дължина 52 м. Стойността на тази обособена позоция е около 77 хил. лв. с ДДС. Срокът за изпълнение ще бъде за 2 месеца. 

 

 

 

 

Коментари

Още от последните новини