Огнените ритми на група ВАКАЛИ откриват официалната церемония „Спортист на годината“ в Бургас

Огнените ритми на група ВАКАЛИ откриват официалната церемония „Спортист на годината“ в Бургас - E-Burgas.com

*Събитието очаква куп родни шампиони и спортни деятели, накарали ни през годините да се гордеем, че сме българи

Уникално дръм шоу със зрелищните пироефекти на група ВАКАЛИ ще открие тазгодишната церемония "Спортист на годината 2017" в Бургас.

Разтърсващ саунд и атрактивна танцова хореография, разработена специално за шоуто в Бургас, ще наелектризира публиката на 100% по време на събитието. Група ВАКАЛИ обещава разпалващи емоции, които ще предшестват избора на най-изявените спортисти през годината.

Шоуто ще подгреят и младите бургаски акробати. Формацията ще покаже най-доброто от акробатичната си програма. Освен тях на сцената ще се качат и изящните балерини от Танцова школа "Естрела", както и талантите от Вокално студио "Сезони".

И това не е всичко! Водещи на официалната церемония ще бъдат любимите артисти от малкия екран и театралната сцена Гергана Стоянова и Симеон Владов.

Събитието очаква куп родни шампиони и спортни деятели, накарали ни през годините да се гордеем, че сме българи. Сред тях са имена като Георги Костадинов - първият олимпийски шампион по бокс, петкратната световна, шесткратна европейска и двукратна вицеолимпийска шампионка Станка Златева, щангистът със славно минало Антон Коджабашев, първият носител на златния пояс "Дан Колов" Стефан Иванов и много други.

Талантливите хора са национално богатство и заслужават подкрепа, независимо в коя област се изявяват, смятат организаторите на събитието в лицето на Община Бургас.

Бляскавата церемония ще се проведе на 22 декември от 19:00 часа. Входът е свободен за всеки, който желае да присъства. Нека заедно почетем шампионите на Бургас!
Повече информация около официалната церемония "Спортист на годината 2017" може да намерите на интернет страницата на Община Бургас, както и във фейсбук: https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%81%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-1957966264442162/

Коментари

Още от последните новини