Обувките издават каква жена сте

Обувките издават каква жена сте - E-Burgas.com
482169_10151508383964511_1085505313_n Всички знаем, че облеклото създава първоначалното впечатление за човека. Питаме се дали същото важи и за обувките, особено като знаем, че любовта на жените към обувките е пословична. Време е да разберем как любимите обувки издават нашия характер: Обувки на висок ток 
Ако носите високи токчета, вие сте уверена в сексапила си жена, която обича живота, компаниите, веселието и купоните. Може да се каже, че сте леко разглезена, малко своенравна дама, която на всяка цена иска да бъде забелязана, изисква много внимание и естествено успява да го получи. 
Всички знаем, че облеклото създава първоначалното впечатление за човека. Питаме се дали същото важи и за обувките, особено като знаем, че любовта на жените към обувките е пословична.Време е да разберем как любимите обувки издават нашия характер: Обувки на висок ток 
Ако носите високи токчета, вие сте уверена в сексапила си жена, която обича живота, компаниите, веселието и купоните. Може да се каже, че сте леко разглезена, малко своенравна дама, която на всяка цена иска да бъде забелязана, изисква много внимание и естествено успява да го получи. 

Ниски обувки

Ако обичате да носите ниски обувки, това говори, че дълбоко в душата си вие сте все още дете. Мила, внимателна, леко наивна, а мъжете гледат на вас като на крехко и невинно същество, което се нуждае от закрила и грижа.

Балетни пантофки  Такива пантофки могат да издават две неща: От една страна вие може би сте романтичка и мечтателка, вярваща в любовта и търсеща романтиката във всяко едно нещо. Обичате да слушате музика, да танцувате и да се забавлявате. Най-вероятно имате някакво творческо хоби, свързано с рисуване, пеене или плетене, бродерия, дантели и др. В последно време балетните пантофки са много модерни през всеки сезон, така че ако основно ви харесва да носите такива обувки вие сте голяма модистка. Най-вероятно сте облечена по последна мода и обичате да носите нови дрехи за всеки повод... и без повод.  

Обувки в стил милитари

Обичате да носите кубинки, ботуши с шпори, катарами и всякакъв армейски тип обувки? Ако това е така, то вие сте амбициозна, целеустремена натура. Леко резервирана и малко егоцентрична, не се доверявате на никого и предпочитате да правите всичко сама. Вие сте умна и чувствителна жена, доста срамежлива и притеснителна най-вече в отношенията си с мъжете.

Мокасини Мокасините издават, че вие сте жена, която много добре знае какво иска и винаги постига целите си, без значение какво става около вас. Не ви интересува хорското мнение. При всеки конфликт запазвате самообладание и намирате правилния изход и от най-заплетената ситуация. Комфортът на краката, който дават мокасините, издава желание за комфорт в отношенията с хората. Маратонки, кецове, еспадрили и спортни обувки  Ако спортните обувки са вашата страст, то вие сте едно усмихнато и много изобретателно момиче. Пътешествията са ви слабост, винаги сте в движение. Бързо ви доскучава, ако се заседите по-дълго на едно място. Много сте общителна и бързо завързвате приятелства, но се чувствате най-добре сред хората, които наистина ви обичат и уважават.  

Обувки на платформа 

Вие сте честна, пряма и открита жена, уверена и силна в любовта. Колебаете се, когато става въпрос за вземане на важни решения. Държите най-вече на доверието без значение дали става въпрос за приятел, познат или за любимия ви човек. У мъжете търсите сигурност и надеждност. Изключително внимателно избирате партньора си. За вас не са присъщи връзки от типа “за една нощ“.

Коментари

Още от последните новини