Образование от ново поколение стъпва в Бургас

Образование от ново поколение стъпва в Бургас - E-Burgas.com

   

Образование от най-ново поколение встъпва в Бургас и това ще се случи благодарение на Maple Bear - най-голямата и най-бързо развиващата се образователна мрежа в света.

   Училищата и детските градини Maple Bear предлагат образование по канадска двуезична методология и стратегии за преподаване, използващи канадска и местна учебна програма. Образователният подход на Maple Bear се разпростира във над 600 детски градини и училища до гимназиално ниво по целия свят. Учениците на Maple Bear са над 60 000 с 39 държави.

    Maple Bear Централна и Източна Европа развива франчайз мрежата от училища Maple Bear в 22 държави в региона, като в момента отворени училища има в София, България, Румъния, Украйна, Сърбия, Албания, Полша, и този Септември – Гърция и Чехия. Засилващият се интерес от родителите в Бургас, както и комплексите в града, които искат да привлекат Maple Bear, дава знак, че Бургас е също готов да приветства  градина/ училище от бранда.

    В училищата Maple Bear са отлична инвестиция, базирана на доказан бизнес модел, а брандът Maple Bear представлява най-високото качество в международното образование, и е признат  водещ франчайз за образованието.

Галерия
Коментари

Още от последните новини