Обратно в родината! Албена Денкова и Максим Стависки се връщат в България

Обратно в родината! Албена Денкова и Максим Стависки се връщат в България - E-Burgas.com

Албена Денкова и Максим Стависки се връщат в България и ще пътуват до Русия само по работа. Световните шампиони по фигурно пързаляне, които са партньори и в живота, вярват, че вече са получили опрощение за престъплението си и се надяват на спокоен живот в България, пише столичен ежедневник. Както е известно през лятото на 2007 г. Максим уби един човек на пътя и прати в кома младата Мануела Горсова, карайки пиян и с несъобразена скорост край Приморско. След трагедията двамата фигуристи буквално се изпариха от България и идваха тук само за съдебните заседания.
Двойката използва спечелите пари от награди, за да си купи апартамент в Москва и къща в крайградските райони около столицата. Засрамен от случилото се тук, Максим предпочете да избяга в Русия, докато отмине бурята.
Фигуристът редовно присъстваше на посещения в България, но не поглеждаше хората след преживяното.

И за двамата шампиони бе ясно, че за тях няма да има спокойствие в България и предпочетоха да се скрият. Макар да са достатъчно известни и в Москва, там над тях не тегне сянката на извършеното в България, макар и неумишлено престъпление.
След като бе осъден условно, Стависки избягва да се появява в България. Покрай неприятностите на фигуриста, бракът му с Албена сериозно се пропука и отношенията им бяха смразени.
Максим и Албена танцуваха за много пари в едно от най-гледаните предавания по руския Първи канал „Ледников период” и обираха овациите на екзалтираната руска публика, но за всички, дори и за зрителите на екрана бе ясно, че между тях няма такава страст на леда, както преди.
Двойката даде заявка, че искат да се върнат в България по време на ледения спектакъл в „Арена Армеец” преди месец. Те бяха част от „Парада на шампионите”. /БЛИЦ

Коментари

Още от последните новини