Николов пожела много шестици на учениците

Николов пожела много шестици на учениците - E-Burgas.com

Кметът на Бургас Димитър Николов поздрави всички ученици и учители, които днес за първи път прекрачват прага на училищата за новата учебна година. В сайта на община Бургас се появи поздравителен адрес от Николов, който публикуваме и в нашия сайт,. 

"Скъпи ученици,

Уважаеми учители и родители,

Честит първи учебен ден!

Искрено желая на всички вас успешна и ползотворна учебна година!

Нека е година, в която най-често срещаната оценка в бележниците да е шестицата.

Нека е година, в чийто край учителите се чувстват доволни от постигнатите резултати.

От училището започва дългият път към себереализация и усъвършенстване на всеки човек. Но светът се развива и всяка година прибавя нови предизвикателства: трябват усърдие, желание, воля и дух, за да се върви напред. Ако всички вие - учители, ученици и родители убедено и заедно следвате този път, колкото и да е стръмен той, успехите ще дойдат.

Сигурен съм, че всички искаме бургаските ученици да стават все по-знаещи и уверени. Затова много усилия са насочени към осигуряването на най-добри условия за учене на децата и работа на учителите.

Това има смисъл! - защото всяка инвестиция в образованието ще се изплати след време, когато днешните деца станат умни и подготвени за живота хора - бъдещите горди бургазлии, които да управляват града мъдро и с грижа!

Още веднъж честит 15 септември на всички бургаски ученици - вървете и ни водете към светли бъднини!"

Коментари

Още от последните новини