Невероятно! Слави чиракува в „Гласът на България“ – лично обикаля кастингите, за да не се провали

Невероятно! Слави чиракува в „Гласът на България“ – лично обикаля кастингите, за да не се провали - E-Burgas.com

Слави Трифонов

Слави Трифонов е сериозно притеснен от кризата в родните телевизии и постоянно разместване на предавания и продуценти. Дългия от есента вероятно ще трябва да се бори за място в Би Ти Ви не сам с Любо Нейков и Евтим Милошев, но и с Иван и Андрей и Мартин Карбовски. Затова шоуменът от Учиндол се е заел да повиши рязко качеството и на шоуто си, и на предстоящите си проекти.

 В момента Дългия подготвя „Гласът на България”, което ще се излъчва есента по Би Ти Ви. Той вече има опит с проекта като продуцент, но въпреки това бил много притеснен и за пръв път се превръща от баш бос в чирак – лично ще обикаля всички кастинги за набиране на таланти из страната и ще бъде част от журито.

 „Невиждано е и невероятно, защото от години е се е занимала с черната работа. Оставяше всичко на Маестрото и сценаристите и въобще не се вълнуваше от процеса на работа. Сега обаче явно иска да е сигурен, че няма да претърпи грандиозен провал и затова участва още от първата фаза в проекта”, обясняват от екипа на Дългия

 Всички били шокирани, когато Слави заявил, че ще пътува по кастингите из България и дори не вярвали, че ще стане. Още миналия уикенд обаче шоуменът натоварим Евгени Димитров-Маестрото и отпрашили за Варна, където било първото прослушване. Сега му предстои всеки петък събота и неделя да е в различен град и няма да може да си отдъхва баровски в чужбина както е свикнал.

Източник: Агенция ПИК

Коментари

Още от последните новини