Нешка Робева и благотворителното ѝ ,,Шоу без име” идва и в Бургас

Нешка Робева и благотворителното ѝ ,,Шоу без име” идва и в Бургас  - E-Burgas.com

Тази път Нешка Робева подготвя момичетата и момчетата от Клуб по Художествена гимнастика -"Левски"/ RGC"Levski" и приятели национално турне, което, за сега, се знае, че ще премине и през гр. Бургас на 3 декември в зала ,,Младост" от 19:00 ч. Билетите ще се продават на касата на Държавна Опера - Бургас - на цена от 20 до 60 лв. И този път легендата на България е с благородна мисия - да помогне. Освен на групата си и да помогне на различни клубове от различните градове, в които гостува със "Шоу без име".
   До момента знаем, че турнето ще премине през: 24 ноември, стартираме от Благоевград; 27ноември – Русе;  29 ноември - Търново; 1 дек.– Шумен; 2 дек. - Варна; 3 дек. - Бургас; 11 дек. – София; 14 дек. - Пловдив; 15 дек. ще завършим в Стара Загора.
Спектаклите, които ще представи - са единствени, защото и да искате да ги повторят през годината - не може.
Спектаклите са неповторими, защото във всеки град, ще бъдат различни, ще участват местните клубове по худ. гимнастика, акробатика, аеробика...., както и талантливи изпълнители, които са гордост и прослава на родния си град. На 3 декември в Бургас освен момичетата и момчетата на Нешка Робева на сцената ще излязат Ицо и Митко, да запеете „Рок енд рола беше млад" , а сигурни сме, че и ще заиграете със страхотните  местни клубове от Бургас-песни, танци, музика и спорт... На олимпийско ниво!!!
Един спектакъл, от който ще излезете окрилени и заредени с невероятна енергия...
Един спектакъл, чрез който ще внесете своята лепта за развитието на младите ни таланти.
Елате на 3 декември в зала ,,Младост", Билети може да си закупите от касата на Държавна Опера - Бургас.
Очакваме ви, приятели!

Коментари

Още от последните новини