Неотразимата Стела-лицето на е-Бургас

Неотразимата Стела-лицето на е-Бургас  - E-Burgas.com

Неотразимата Стела Чаговец грабна публика и журо с артистичност, стил и аристократично поведение. Тя  стана лице на сайта е-Бургас, в престижния конкурс „Мисис Бургас 2016”.

Стела работи в Община Приморско и се справя с няколко отговорности наведнъж- главен специалист е в  „Отбранително мобилизационна подготовка”, смело крачи в Дирекцията  „Управление при кризи, бедствия и аварии” и  към всичко това се добавя и отговорната й работа  като служител по сигурността на информацията . През свободното си време, тя активно участва в театралната трупа към читалище „Самообразование 1919” в  Приморско. Но най-щастлива е когато е сред семейството си. Обожава дъщеричката си и иска да я научи да бъде добър и благороден човек.

Дни след конкурса се срещаме със Стела. Тя все още не може изцяло да асимилира наградата, но пък е безумно щастлива от това, което й се е случило. „Едновременно чувствам лека тъга, че всичко свърши и огромно удоволствие, че съм получила признание, люшкам се в двете крайности”-признава Стела.

Тя знае, че от тук нататък отговорността й е по-голяма. „Най-голямото ми задължение е да давам личен пример. Смятам, че чрез личния пример може да се постигнат много добри неща”-казва още Стела. Тя е твърдо убедена, че всяка една от участничките  вконкурса „Мисис Бургас”е победителка, защото всяка една е преборила страховете си.

Интересно ми е защо все пак Стела е дръзнала да участва в този конкурса. „Мисис Бургас„ не е поредния конкурс за красота, той е  кауза. Както знаете тази година конкурсът застана зад благотворителната инициатива в подкрепа на малката звездичка Ани! Длъжна съм да помогна с каквото мога на това дете. Искам да помоля и Вашите читатели, ако имат възможност да помогнат на едно малко създание да продължи да вижда красотата на живота. Приканвам всички да дарят средства за  Ани Георгиева Михайлова . Ето и сметката -Банка ДСК-ЕАД IBAN: BG 03 STSA 93000021021003 BIC: STSABGSF."

А любопитно ми кой все пак е „главният виновник”, за да участва Стела в конкурса. Оказва се, че това са нейните приятелки, които са повярвали в нея. Вярват и сега, защото лицето на е-Бургас не смята да променя отношението си към близките хора, не смята, че наградата ще я главозамае, че ще загуби реална представа за себе си.

Стела е с перфектни мерки и всеки, който я види, ще се попита как тази жена поддържа тялото и духа си. „Нямам тайна, понякога спортувам, вървя сред природата, ограничавам вредната храна.”- с усмивка казва тя и накрая все пак издава успешната формула-„Обграждам се  само с положителни емоции и усмивки.”

С днешната дата, лентата с изписаната на нея награда, се оказва най-голямата атракция за дъщерята на Стела. При всеки удобен случай, малката слага и дефилира с нея. Освен това момиченцето било плътно до майка си и по време на подготовката на конкурса, и в деня на събитието. Дъщеричката й е част от Академията за принцове и принцеси, ръководена от „Мисис Планет”  Детелина Бакалова и мечтае някой ден и тя да се окичи с титлата на Мис.

И на финал питам, Стела какво все пак ще пожелае на българските жени, а тя с усмивка отговаря : „Никога не забравяйте, че сте прекрасни, харесвайте се и вие, за да ви харесват и околните. Отделяйте време за себе си и не оставяйте възраста да ви се бърка в това как изглеждате, всяка възраст има красота, научете се да я показвате! „

Галерия
Коментари