Нека помогнем на Краси да проходи!

Нека помогнем на Краси да проходи! - E-Burgas.com

Красимир. Един млад бургазлия, който се ражда с неврологично заболяване, което съпътства целия му живот. Той не знае какво е да ходиш нормално, без да заплиташ крака и да падаш. 

По време на пубертета състоянието му се обостря. В резултат на това няколко пъти пада много сериозно, което води до множество операции. Всеки изминал ден той се влошава и долните му крайници отслабват. 

Сега Красимир не може да ходи без патерици и да води пълноценен начин на живот. През цялото време семейството му се опитва да намери лечение за него, но без резултат. След толкова години ходене по болници и различни лекари пред него се показва светлината в тунела. Той получава надежда, че ще успее да се изправи и да ходи.

Този шанс му е даден от турската болница Liv Hospital, където лично ръководителят на отделението по регенеративна медицина проф. Ердал Карайоз е с много добри прогнози. Краси е одобрен за четиримесечен курс на лечение със стволови клетки и рехабилитация.

Сумата за лечението му е 36 хил. долара. С лични средства семейството ще успее да заплати първите две процедури в размер на 17 хил. долара. Не достигат обаче 19 хил. долара, за които семейството и Краси се обръщат към всички добри хора, които могат да помогнат.

Нека помогнем да един млад човек да получи пълноценния живот, който никога не е имал. Нека помогнем на Краси да проходи!

Може да го направите на дарителската сметка:

IBAN: BG03 UNCR 7000 1523 032906
BIC: UNCRBGSF
Krasimir Angelov Arnaudov
Красимир Ангелов Арнаудов
При банка Уникредит Булбанк

Коментари

Още от последните новини