Нека бъдем единни бургазлии и да помогнем на английската гимназияя

Нека бъдем единни бургазлии и да помогнем на английската гимназияя - E-Burgas.com

d80873e7690

Точно в този момент ГПАЕ"Гео Милев" има нужда от нашата помощ. Не е необходимо да се събират средства, а трябват само лайкове. Крайната цел на всичко това е да се направи бургаската английска гимназия по- модерна, по-красива за децата. Учениците  са мотивирани, инициативни, талантливи и амбициозни млади хора, които търсят качествено образование, съответстващо на високия житейски стандарт, знания, умения и компетенции, необходими в 21 век. А каузата е изграждане на открита класна стая в двора на гимназията. По този начин ГПАЕ "гео Милев" ще може да развива и подкрепя индивидуалните способности, творчески потенциал и лидерски умения на учениците.

Целта е да осигури  място на открито (в двора на ГПАЕ „Гео Милев“, Бургас), което да се използва за провеждане на учебни часове, извънкласни дейности и неформални срещи на ученици и учители.

Мисията на гимназия е да развива и подкрепя индивидуалните способности, творческия потенциал и лидерските умения на учениците.

Да направи училището за децата любимо, близко място, което е модерно и красиво, да бъде наистина техен втори дом, където могат да учат, да спортуват, да творят, да общуват и да се забавляват. Децата с готовност откликват на иновациите в образователния процес и споделят, че искат да могат да учат на открито. За тази цел трябва просто да харесате на сайта на  loop.bg клипа на английската гимназия, направен изцяло от учениците. Те се състезават с математическата гимназия в София. ГЛАСУВАЙТЕ ВСЕКИ ДЕН на сайта на loop.bg до 10 декември.

Училището, което събере повече лайкове, ще получи финансиране за реализация на проекта си

Коментари