Нефтохимик с важна победа срещу Етър за Купата на БФС

Нефтохимик с важна победа срещу Етър за Купата на БФС - E-Burgas.com

Отборът на Нефтохимик U19 спечели срещу Етър с 2:0 първата среща от 1/8 финалите от турнира за Купата на БФС. Попаденията за „зелените“ в този мач отбелязаха Хасан Исмаил и Кристиян Парашкевов. С този резултат момчетата на Венелин Петков имат голям шанс да достигнат до 1/4 финалите, а реваншът с „болярите“ е след две седмици.

Вчера се изиграха още три двубоя с участие на отбори от школата на „шейховете“. U15 загубиха гостуването си на Локомотив Пд с 0:2, а родените 2007 г се наложиха над Звездичка с 2:1 след попадения на Кристиян Петров и Светослав Стоянов. Същевременно родените 2006 г загубиха с 1:4 от Черноморец, като почетното попадение за Нефтохимик бе дело на Александър Пеев.

Днес водените от Ганчо Евтимов 2005 г смазаха Локомотив Бс с 10:0, а най-малките „шейхове“ завършиха 5:5 с Бургас Спорт.

Следващата седмица във вторник U17 и родените 2004 (деца А) ще приемат Средец. Мачовете ще се играят в Долно Езерово, като първият започва в 9:30 часа. На следващия ден (сряда) U19 приемат Дунав Русе в среща от Елитната Юношеска група. Срещата ще се играе в Българово от 14:00 часа.

Коментари

Още от последните новини