Нефтохимик и Черноморец /Балчик/ завършиха наравно в контрола

Нефтохимик и Черноморец /Балчик/ завършиха наравно в контрола - E-Burgas.com

Без победител завърши четвъртата поред контролна среща от зимната подготовка на „шейховете“. Възпитаниците на старши-треньора Диян Петков записаха равенство 1:1 с втородивизионния тим на Черноморец /Балчик/. Мачът се игра днес, на стадиона в Обзор.

С отбора за Обзор не отпътува опитният халф Цветомир Цонков, който получи разстежение по време на контролата с Несебър през изминалата седмица. От състава отпадна и нападателят Кристиян Мирославов, който се контузи на загрявката. Десет минути след началото на двубоя принудително бе заменен и Любомир Божинов. Той получи травма на прасеца и не можа да продължи.

През първата част Нефтохимик имаше превес на терена. „Зелените“ създадоха доста опасности пред противниковата врата, но допуснаха пропуски. Най-чистото положение се откри пред голмайстора на тима Деян Христов, който направи опит да отбележи с глава, но вратарят се намеси. В самия край на полувремето Черноморец поведе в резултата, след гол на Валентин Йосков.

След почивката „шейховете“ продължиха да доминират на терена. Те изравниха в няколко минути след подновяването на играта, чрез Стойко Иванов, който се разписа от пряк свободен удар. До края на двубоя имаше интересни ситуации и пред двете врати, но резултатът остана непроменен.

В следващата проверка Нефтохимик ще посрещне съперника си в групата –Карнобат. Мачът е в сряда (06.02.), на стадион Българово, от 14:00 ч.

Състав на Нефтохимик: Ферди Мюмюнов, Цветан Чахов (60 Стоян Калев), Станислав Жеков (75 Мартин Ставрев), Николай Костов (46 Георги Радев), Йолиян Милков, Цветан Филипов (75 Асан Ахмед), Любомир Божинов (10 Стойко Иванов-75 Стамен Ангелов), Михаил Георгиев, Боримир Карамфилов (46 Венцислав Славов), Мирослав Радев, Деян Христов (46 Кольо Чахов)
 

Коментари

Още от последните новини