Нефтохимик 2010 и ЦСКА ще мерят сили на полуфиналния пелйоф в Перник

Нефтохимик 2010 и ЦСКА ще мерят сили на полуфиналния пелйоф в Перник - E-Burgas.com

Мъжкият волейболен отбор на ЦСКА е провел една тренировка в зала "Борис Гюдеров", съобщи спортният директор на Миньор /Перник/ Асен Асенов. Днес пристига и тимът на Нефтохимик 2010 /Бургас/, който също ще направи до довечера първата си тренировка. Утре и двата отбора имат насрочени официални тренировки. Спортната зала "Борис Гюдеров" в Перник ще приеме домакинските сблъсъци на ЦСКА /София/ срещу Нефтохимик 2010 /Бургас/ в срещите от полуфиналните плейофи в Суперлигата по волейбол на 29 и 30 март от 19.00 часа.

Като много неприятна ситуация за ЦСКА определи домакинството в Перник треньорът на червените Александър Попов. По думите му тя обаче е в полза на пернишката публика, която е зажадняла за качествени сблъсъци. Отборът на ЦСКА от една година не е играл в зала "Борис Гюдеров". Освен свои фенове от столицата, "червените" очакват и доста местни привърженици.

Домакин е волейболният клуб на ЦСКА и той определя правилата при провеждането на срещите в сряда и четвъртък, каза още Асенов. Ние сме само организатори, помагаме, подчерта той. Цената на билета за мача е 5 лв./Sportal.bg

Коментари

Още от последните новини