Неадекватен шофьор с джип предизвика истински екшън в Бургас, полицията в момента го издирва

Неадекватен шофьор с джип предизвика истински екшън в Бургас, полицията в момента го издирва - E-Burgas.com

Мъжът блъснал пет коли, автобус на градския транспорт и преминал през лента с шипове, а накрая успял да избяга пеша

Млад мъж подлуди цял Бургас и полицията в града тази вечер.

Събитията започват около 20:00 часа, когато в полицията е получен сигнал за инцидент, при който млад мъж се опитва да издърпа мобилен телефон от момиче в района улиците "Христо Ботев" и "Македония". Получен е и друг сигнал за неправилно кариран върху пешеходната пътека на двете улици тъмен джип, койтпо пречи на движението. 

Към кръстовището се отправили два полицейски патрула, които обаче подплашили неадекватния млад мъж, който се качил в джипа и отпрашил с висока скорост. Той потеглил по бул. “Христо Ботев” в посока ж.п. гарата. С десен завой джипа преминал през бул. “Иван Вазов”, ул. “Спортна”, бул. “Тодор Александров” и местността “Пода” в посока Созопол. По пътя си той блъснал общо пет автомобила и автобус от градския транспорт. За щастие от тези произшествия няма пострадали граждани. 

 Стигайки до пътен възел Созопол, джипът “Гранд Чероки” преминал през лентата с шипове, поставена от полицейски екип и със спукани гуми продължил да се движи в посока с. Равадиново.

Там спрял, блъскайки си в паркиран на ул. “Стара планина” лек автомобил, със старозагорска регистрация. Неадекватният мъж избягал от купето на автомобила и в момента се издирва от полицейските служители.

Галерия
Коментари

Още от последните новини